آموزشتوصیه ها و نکات اسباب کشی
اصول بسته بندی وسایل برای اسباب کشی
اصول بسته بندی وسایل برای اسباب کشیReviewed by s.khamisabadi on Apr 8Rating: نکات بسته بندی وسایل برای اسباب کشیشما میتوانید با رعایت نکات و اصول بسته بندی وسایل برای اسباب کشی که کارشناسان با تجربه اتوبار و باربری غرب برای شما اماده کردهاند مانند یک بسته بند حرفهای عمل نمایید.
با توجه به اینکه بسته بندی نامناسب اصلیترین دلیل شکستن وسایل در زمان اسبابکشی است رعایت نکات و اصول بسته بندی کمک شایانی به سالم ماندن وسایل شما در زمان حمل اثاثیه منزل می نماید.
شما میتوانید با رعایت توصیه ها و اصول بسته بندی وسایل برای اسباب کشی که کارشناسان با تجربه اتوبار و باربری غرب برای شما اماده کردهاند مانند یک بسته بند حرفهای عمل نمایید.
لیست نکات و اصول بسته بندی وسایل برای اسباب کشی مورد پیشنهاد اتوبار غرب به شرح ذیل است:
تهیه وسایل مورد نیاز :
ابتدا تمام وسایل مورد نیاز برای بسته بندی اثاثیه منزل را تهیه نمایید: کارتن اسباب کشی، سلفون، نایلون حباب دار و … که توضیحات کامل آن در مقاله توصیه ها و نکات اسباب کشی آورده شده است.
سعی کنید کارتن وسایل برقی مانند تلوزیون، سیستم صوتی، ماکروفر و سایر وسایل برقی منزل را پیدا کنید.
اتوبار و باربری غرب کارتنهای مخصوص بسته بندی اثاثیه منزل و دیگر تجهیزات بسته بندی اثاثیه را با قیمتهای مناسب برای شما فراهم نموده است.
کارتنهای اسباب کشی هم سایز:
سعی کنید از کارتن های هم سایز و در سایز مناسب استفاده نمایید تا حمل کارتن ها براحتی ممکن باشد و در زمان چیدمان در داخل ماشین از حداکثر فضای داخلی ماشین استفاده نمایید.
بسته بندی را زود شروع کنید :
یکی از مهمترین اصول بسته بندی وسایل برای اسباب کشی شروع به موقع و عدم تعویق بسته بندی است. هرچقدر بسته بندی وسایل منزل را زودتر آغاز نمایید کارها را سازمان یافته تر و با استرس کمتر انجام می دهید.
اولویت بندی بسته بندی اثاثیه منزل:
بسته بندی اثاثیه منزل را با وسایلی که در این فصل نیاز ندارید و یا وسایلی که تا روز اسباب کشی به آنها نیاز پیدا نمیکنید مانند کتابها، تابلوها، ظروف و وسایل تزیینی و … آغاز کنید.
بسته بندی اتاق به اتاق:
برای داشتن نظم و سازماندهی بیشتر با بسته بندی از یک اتاق شروع کنید و پس از پایان یافتن آن به سراغ اتاق بعدی و به همین ترتیب پس از پایان هر قسمت به سراغ بسته بندی اثاثیه قسمت بعدی منزل بروید.
وسایل داخل کشوها:
وسایل شکستنی و هر وسیله ای که ممکن است بر اثر جابجایی و حرکت اسیب ببیند، بریزد(مانند مایعات) و یا باعث خرابی یا کثیفی سایر وسایل داخل کشو گردد را از کشو خارج و در کارتن بسته بندی نمایید.
اما وسایلی مانند لباس، ژاکت، پتو، حوله و از این قبیل وسایل را می توان در داخل خود کشو جابجا و بدون نیاز به کارتن وبسته بندی جابجا نمود.
بسته بندی بصورت وسایل هم جنس :
از دیگر نکات واصول بسته بندی وسایل برای اسباب کشی قرار دادن وسایل مشابه و هم جنس در داخل یک کارتن است.
به عنوان مثال ظروف چینی و مسی را کنار هم در داخل یک کارتن قرار ندهید.
وسایل مربوط به هم در یک کارتن:
وسایل مرتبط به هم یا جفت را در کنار هم و در یک بسته قرار دهید تا از گم شدن آنها و یا جستجوی همه کارتنها برای یافتن آنها جلوگیری نمایید.
برای مثال گیرهها، سربند، جفتی، گونیا و سایر متعلقات چوب پرده را در داخل یک کیسه قرار دهید و ترجیها آنرا به خود پرده یا چوب آن وصل نمایید تا پس از باز کردن کارتن ها در خانه جدید، برای پیدا کردن وسایل مرتبط با مشکل روبرو نشوید.
لایه اضافی در کارتن وسایل شکستنی:
حتما در کف کارتن وسایل شکستنی برای انعطاف پذیری و ضربه گیری بیشتر چند لایه کاغذ یا روزنامه قرار دهید و بعد وسایل را داخلش قرار دهید.
برچسب شکستنی :
بر روی کارتن وسایل شکستنی حتما شکستنی بودن آن را بصورت بزرگ نوشته و به پرسنل باربری غرب در هنگام حمل نیز شکستنی بودن آنها را اعلام نمایید.
ابعاد کارتن اسباب کشی :
کارشناسان باربری غرب توصیه می کنند که وسایل شکستنی را در کارتنهای بزرگ قرار ندهید و از قرار دادن تعداد زیادی وسایل شکستنی در یک کارتن پرهیز نمایید.
چیدمان داخل کارتن:
ظروف و وسایل سنگین تر را درکف کارتن قرار دهید و وسایل سبکتر را به ترتیب در بالای آن قرار دهید.
پرکردن فضای خالی کارتن :
در کارتنهایی که وسایل شکستنی را قرار داده اید فضاهای خالی را با تکههای کاغذ، روزنامه، حوله، پتو و … بپوشانید تا وسایل شکستنی در داخل کارتن جایی برای تکان خوردن نداشته باشند و سالم بمانند.
پرهیز از بار اضافی در کارتن اسباب کشی :
بیش از ظرفیت کارتن در آن وسیله قرار ندهید طوری که درب کارتن براحتی بسته شود همچنین برای وسایل سنگین مانند کتابها از کارتنهای کوچک استفاده کنید.
پیشنهاد میکنیم برای محافظت از وسایل خود از کارتنهای ۵ لایه مخصوص اسباب کشی اتوبار غرب استفاده نمایید.
پلمب نمودن درب کارتن اسباب کشی:
پس از قرار دادن وسایل منزل در کارتن درب، زیر و دور تا دور آن را حتما با چسبهای ۵ سانتی پلمب نمایید.
کارتنهای مقاوم اسباب کشی :
سعی نمایید بجای استفاده از کارتنهای ضعیف سوپرمارکتها یا کارتنهای موزی برای قرار دادن اثاثیه منزل در آن از کارتنهای ۵ لایه مقاوم مخصوص اسباب کشی استفاده نمایید تا از اسیب رسیدن به وسایلتان جلوگیری نمایید.
پوشش وسایل آسیبپذیر:
ما به شما توصیه می نماییم وسایل آسیب پذیر مانند لیوانها، بشقابهای شیشه ای و چینی، اینه و تابلوها، قابهای عکس، آباژور، مجسمهها، وسایل دکوری و … را پیش از قرار دادن در کارتن بوسیله نایلنهای حباب دار، کاغذ یا روزنامه بسته بندی نموده تا به هم برخورد نکنند و سپس داخل کارتن قرار دهید.
در صورتیکه خودتان وقت و یا تجربه کافی برای این کار را ندارید پرسنل آموزش دیده و با تجربه اتوبار و باربری غرب کرج مهارت بالایی در بسته بندی اثاثیه منزل دارا هستند و می توانند با دقت بالایی وسایل منزل شما را بسته بندی نمایند.
عدم استفاده از روزنامه :
یکی دیگر از اصول بسته بندی وسایل برای اسباب کشی عدم استفاده از روزنامه برای بسته بندی تابلوهای نقاشی است زیرا ممکن است جوهر مربوط به روزنامه باعث لک شدن یا اسیب دیدن اثار هنری شما گردد.
برچسب زنی روی کارتنها:
بر روی هر کارتن لیست محتویات آن و مکان آن در خانه جدید را یادداشت نمایید(مانند اتاق، آشپزخانه و …) تا در روز اسباب کشی پرسنل باربری کارتنهای هر اتاق را به سرعت به محل خود ببرند و لازم نباشد خودتان برای جابجایی جعبهها وقت و نیرو بگذارید.
سعی کنید مکان هر کارتن را در هر ۴ طرف کارتن یادداشت نمایید تا در روز اسباب کشی بتوانید به سرعت مکان هر کارتن را به پرسنل باربری غرب اعلام نمایید همچنین بر روی کارتن وسایل شکستنی با فونت درشت شکننده بودن آنرا یادداشت و به پرسنل باربری نیز اطلاع دهید.
چسب زدن کشوها :
اگر کشوی میز کامپیوتر، میز مطالعه، کنسول یا کمدهای شما قفل ندارند برای جابجایی و به جهت جلوگیری از بیرون آمدن و آسیب دیدن کشوها در زمان حمل آنها را با چند لایه چسب ۵ سانتی متری به بدنه میز وصل نموده و می توانید برای محافظت بیشتر اطراف کنسول یا کمد را با سلفون بسته بندی نمایید.
کارتن وسایل برقی:
برای بسته بندی وسایل برقی مانند تلوزیون، ضبط، ماکروفر، چرخ گوشت، ماشین ظرف شویی و … سعی کنید کارتن اصلی وسیله را برای استفاده و بسته بندی پیدا نمایید.
هیچ کارتنی نمیتواند مانند کارتن اصلی از کالای شما محافظت نماید اما اگر کارتن اصلی را دور انداخته اید باید وسیله را بخوبی بسته بندی نمایید.
کارتنهای هر قسمت در کنارهم :
نکته آخر از اصول بسته بندی وسایل برای اسباب کشی مربوط به قرار دادن کارتنهای هر قسمت از منزل در کنار هم قرار است برای مثال کارتن های آشپزخانه را در کنار هم بچینید تا زمانیکه کارگران آنها را در کامیون قرار می دهند کارتن ها در کنار هم باشند دو در نتیجه در زمان تخلیه پرسنل باربری و اتوبار غرب آنها را براحتی به محل مورد نظر شما می برند.
اگر برای بازکردن وسایل و چیدمان آنها نیاز به کمک دارید و یا وسایل سنگین زیادی برای جابجایی دارید پرسنل حرفه ای و اخلاق مدار باربری و اتوبار غرب توانایی بالایی در خدمت رسانی در این زمینه دارند.
توصیه می شود مقاله توصیه ها و نکات اسباب کشی را که با تلاش کارشناسان باربری غرب کرج به عنوان بهترین و مشتری مدارترین باربری در کرج تهیه شده را نیز برای اسباب کشی آسانتر مطالعه نمایید.
همچنین برای اطلاع از خدمات و ویژگی های اتوبار و باربری کرج میتوانید به صفحه خدمات و تعهدات باربری و اتوبار غرب مراجعه نمایید.
شماره های تماس :
۳۴۴۰۰۵۷۳ – ۰۲۶
۳۴۴۶۱۹۹۷ – ۰۲۶
۰۹۱۲۱۶۹۷۷۸۰
۲ دیدگاه ها