آموزشتوصیه ها و نکات اسباب کشی
توصیه ها و نکات اسباب کشی
توصیه ها و نکات اسباب کشیReviewed by s.khamisabadi on Apr 9Rating: توصیه ها و نکات اسباب کشیباربری و اتوبار غرب با توجه به سالیان تجربه و همچنین با الگوبرداری از بهترین موسسات حمل و نقل اروپایی توصیه ها و نکات اسباب کشی در زمینه آماده سازی وسایل قبل از اسباب کشی را برای مشتریان محترمی که قصد اسباب کشی در کرج و تهران را دارند گرد آوری کرده است تا به شما کمک نماید با همراهی اتوبار و باربری غرب یک اسباب کشی راحت و مطمئن را تجربه نمایید.
توصیه ها و نکات اسباب کشی و بسته بندی ( قبل از روز اسباب کشی)
باربری و اتوبار غرب با توجه به سالیان تجربه و همچنین با الگوبرداری از بهترین موسسات حمل و نقل اروپایی توصیه ها و نکات اسباب کشی در زمینه آماده سازی وسایل قبل از اسباب کشی را برای مشتریان محترمی که قصد اسباب کشی در کرج و تهران را دارند گرد آوری کرده است تا به شما کمک نماید با همراهی اتوبار و باربری غرب یک اسباب کشی راحت و مطمئن را تجربه نمایید.
تهیه لیستی از کارها:
یکی از مهمترین توصیه ها و نکات اسباب کشی نوشتن تمامی کارهایی است که باید برای اسباب کشی انجام دهید. یک لیست تهیه کنید و تمامی کارهایی را که باید انجام دهید در آن یادداشت نموده و برای هر کدام تاریخ و زمان مشخص نمایید به این وسیله شما با یک برنامه زمانبندی خوب کاری را فراموش نخواهید نمود و همچنین با انجام قسمتی از هر کار در هر شب و موکول نکردن تمام کارها به روزهای آخر یک اسباب کشی راحت و بی استرس را تجربه خواهید نمود.
در ادامه تعدادی از کارهای مهمی که باید تا روز اسباب کشی انجام دهید آورده شده و میتوانید آنها را در فهرست کارهایتان وارد نمایید.
تهیه وسایل مورد نیاز :
ابتدا تمام وسایل مورد نیاز برای بسته بندی را تهیه نمایید
کارتن (توصیه می شود از کارتنهای مقاوم مخصوص اسباب کشی استفاده نمایید)
سلفون
نایلنهای حباب دار
چسب پهن
روزنامه و کاغذ باطله
مارکر یا ماژیک
سعی کنید کارتن وسایل برقی مانند تلوزیون را پیدا کنید.
اتوبار و باربری غرب کارتنهای مخصوص بسته بندی اثاثیه منزل و دیگر تجهیزات بسته بندی اثاثیه را با قیمتهای مناسب برای شما فراهم نموده است.
بسته بندی را زود شروع کنید:
یکی از مهمترین توصیه ها و نکات اسباب کشی و بسته بندی عدم تعلل و به تعویق انداختن بسته بندی است هرچقدر بسته بندی را زودتر آغاز نمایید کارها را سازمان یافته تر و با استرس کمتر انجام می دهید.
اولویت بندی بسته بندی:
بسته بندی را با وسایلی که در این فصل نیاز ندارید و یا ممکن است تا روز اسباب کشی به آنها نیاز پیدا نمیکنید مانند کتابها، تابلوها، ظروف و وسایل تزیینی و… آغاز کنید و بسته بندی را طبق برنامه به گونه ای پیش ببرید که تا یک روز قبل از اسباب کشی دیگر وسیله ای برای بسته بندی باقی نماند.
بسته بندی وسایل ضروری، وسایل سرویس بهداشتی، کمکهای اولیه، مسواک و وسایل شخصی مورد نیاز در روز اسباب کشی را جدا از سایر وسایل انجام دهید تا در خانه جدید نیز به سرعت بتوانید انها را بیابید و استفاده کنید.
برچسب کارتنها:
بر روی هر کارتن لیست محتویات آن و مکان آن در خانه جدید را یادداشت نمایید تا در روز اسباب کشی کارتنهای هر اتاق را به سرعت به محل خود ببرید.
رهایی از وسایل اضافی:
برای نگه داشتن اثاثیه و تجهیزاتی که نیاز ندارید و آنها را در انباری گذاشته اید به امید اینکه شاید روزی به کارتان بیاید و یا لباس یا کفشی را که از سال گذشته نپوشیدهاید یا برایتان کوچک شده است خودتان را فریب ندهید این وسایل را می توانید به سمساریها یا از طریق سایتهایی مانند شیپور یا دیوار بفروشید، به نیازمندان اهدا کنید یا دور بریزید و هرچقدر وسایل بیاستفاده بیشتری را از خانه خارج کنید فضای مناسبتری برای وسایل خود خواهید داشت و دردسر کمتری برای بسته بندی، حمل، بازگشایی و سازماندهی آنها در خانه جدید را نخواهید داشت.
تهیه لیست مصرف:
با تهیه یک لیست ارقام کنتورهای آب، برق و گاز خود را در روز اسباب کشی در آن وارد نموده همچنین این ارقام را برای خانه جدید نیز در آن یادداشت کنید تا در موقع پرداخت قبوض با مشکل روبرو نگردید. همچنین برای اطلاع از مبلغ تلفن خود میتوانید با تلفن گویای ۱۸۱۸ تماس بگیرید.
گردآوری مدارک:
تمامی مدارکی که ممکن است در آینده به آنها نیاز پیدا کنید از قبیل سندها، مدارک شناسایی، مدارک پزشکی، مدارک تحصیلی و کاری، فیشهای پرداختی، دفترچههای بانکی و کل مدارک مهم خانواده را در یک کیف بگذارید و در روز اسباب کشی با خودرو شخصی به خانه جدید ببرید.
برنامه ریزی محتاطانه:
سعی کنید جابجایی را در وسط هفته که سازمانها و مراکز دولتی مانند بانکها، مدارس، دفاتر خدماتی و … باز هستند انجام دهید تا در صورت لزوم بتوانید به انها مراجعه و کار خود را انجام دهید همچنین اتوبار و باربریها معولا در پایان هفته شلوغتر هستند. سعی کنید اسباب کشی را برای وسط هفته برنامهریزی کنید.
حیوانات خود را فراموش نکنید:
اگر حیوان خانگی دارید چند روز قبل از اسباب کشی برنامهریزیهای لازم برای مکان حیواناتتان در روز جابجایی را انجام دهید.
جدا کردن مدارک و اشیا قیمتی:
طلا، جواهرات، پول، اسناد و مدارک، کلکسیونهای قیمتی، داروهای ضروری، شناسنامه، پاسپورت، بیمه و سایر اشیا قیمتی و مدارک مهم را از بصورت جداگانه نزد خود نگهدارید و با خودرو شخصی به خانه جدید ببرید.
اتصالات وسایل صوتی تصویری:
از دیگر توصیه ها و نکات اسباب کشی مربوط به وسایل صوتی و تصویری است. پیش از جدا نمودن سیمها و اتصالات از پشت وسایل صوتی و تصویری مانند تلوزیون، سینمای خانگی و … حتما از محل اتصال انها عکس بگیرید تا در موقع نصب مجدد با مشکل روبرو نشوید.
تخلیه سوخت و روغن تجهیزات:
سوخت و روغن وسایل موتوری کوچک مانند ماشین چمن زنی، قایق موتوری، ماشینها یا موتورهای بنزینی کوچک که قصد جابجایی آنها با ماشین حمل بار و همراه با سایر وسایلتان دارید را بصورت کامل تخلیه نمایید.
وصل نمودن سرویس اینترنت:
با توجه به تبدیل شدن اینترنت به جزء جدا نشدنی زندگیهای امروزی حداقل ۱۰ روز پیش از اسباب کشی نسبت به انجام هماهنگیهای لازم با شرکتهای اینترنتی برای وصل نمودن اینترنت خانه جدید و قطع کردن اینترنت منزل فعلی اقدام نمایید.
تسویه حساب:
از دیگر توصیه ها و نکات اسباب کشی تسویه حساب با همسایه ها، کتابخانه، فروشگاه و … است.
اگر کتاب، وسایل آشپزخانه، پول یا هر وسیلهای به همسایهها قرض داده اید یا از آنها امانت گرفته اید قبل از روز اسباب کشی با آنها تسویه نمایید تا مجددا مجبور به بازگشت نباشید.
وسایل شخصی مورد نیاز:
امکان دارد در روز اسباب کشی با توجه به حجم بالای کارها نتوانید تمام کارتنها را بازگشایی نمایید و توصیه می شود وسایلی مانند قرصهایی که باید روزانه مصرف نمایید، مسواک، خمیر دندان، ریش تراش، لوازم آرایشی و … را بصورت جدا در یک کیف همراه خود داشته باشید تا مجبور نباشید تمامی کارتنها را برای یافتن آنها باز نمایید و شب اسباب کشی با آرامش بیشتری استراحت نمایید.
اعلام تغییر آدرس:
چنانچه مشترک مجله ای هستید یا ادرس خود را برای دریافت بستههای پستی یا مرسولات به شرکتی اعلام نموده اید قبل از اثاث کشی حتما تغییر ادرس را به آنها اعلام نمایید.
تهیه ابزار آلات لازم برای خانه جدید:
ابزارها و وسایلی مانند لامپ، میخ، رول پلاک، دریل و … را که ممکن است در خانه جدید نیاز داشته باشید تهیه کنید.
بررسی خانه جدید:
قبل از اسباب کشی تمامی پریزهای برق، چراغ ها، شیرهای آب، دوش، کولر، هود، آبروها و … را چک نمایید در صورت خراب بودن هرکدام، اگر خانه را اجاره کردهاید به صاحبخانه اطلاع دهید تا قبل از اسباب کشی شما آن را تعمیر نماید.
اگر خودتان صاحب خانه هستید سریعا مشکلات خانه را مرتفع نمایید تا پس از چیدن وسایل در خانه مجددا مجبور به بهم ریختن خانه نگردید.
اماده سازی خانه جدید:
مورد بعدی توصیه ها و نکات اسباب کشی مربوط به آماده سازی خانه جدید است. اگر خانه جدید نیاز به رنگ آمیزی و تعمیرات دارد حداقل یک هفته قبل از اسباب کشی این کارها را به پایان برسانید و توصیه میشود وصل نمودن لامپها، لوسترها، چوب پرده، آینه سرویس بهداشتی و آینههای قدی، میخ تابلوها و … را چند روز قبل از اسباب کشی انجام دهید و همچنین پس از همه اینها، تمیز کردن خانه را پیش از اسباب کشی و در زمانی که خانه شما خالی است انجام دهید.
تمیز نمودن داخل یخچال:
اگر یخچال یا فریزر شما یخ زده و برفک دارد یک روز قبل از اسباب کشی یخچال را از برق بکشید تا یخها و برفک آن آب گردد سپس داخل آن را تمیز نمایید تا در هنگام اسباب کشی با مشکل آب شدن یخها و کثیف شدن آشپزخانه جدید یا سایر وسایل مواجه نشوید.
انتخاب باربری:
از مهمترین توصیه ها و نکات اسباب کشی ، انتخاب باربری مناسب و حرفه ای است و انتخاب درست یک باربری حرفه ای می تواند نوید بخش یک اسباب کشی عالی از لحاظ زمان، عدم دردسر و مشکلات، عدم خسارت به وسایل و اعصاب خوردی و هزینه زیادی باشد.
در انتخاب باربری خیلی حساس باشید زیرا ممکن است با ایجاد مشکل، خسارت و ناراحتی زحمات شما از بین رفته و تجربه تلخی برای شما رقم بخورد. این روزها مخصوصا در کرج خودروهای شخصی و اتوبارهای زیادی با نامهای جعلی و بدون هویت که ادعا میکنند باربری معتبری هستند اما فقط افرادی بی تجربه با ماشین و خاورهای اجاره ای هستند که مشغول تبلیغ با قیمتهای ارزان هستند و متاسفانه مشکلات عجیب و متعددی را برای همشهریان عزیز از قبیل قیمت تمام شده بسیار بالاتر از قیمت اولیه آنها، ساعت زدن برای جابجایی، سرقت وسایل ارزشمند، خسارتهای فروان به وسایل شما، چیدن نامناسب بار که باعث می شود وسایل شما به حداقل یک ماشین دیگر برای حمل احتیاج داشته باشد و … را بوجود آورده اند که در صورت اعتراض با مشکلاتی از قبیل عدم پاسخگویی راننده، عدم امکان پیگیری مشکلات و برخوردهای نامناسب کارگرها و راننده مواجه می شوید لذا خواهشمندیم هیچ گاه فریب قیمت اولیه ارزانتر و یا باربری غیر حرفه ای را نخورید و حتما با باربری حرفه ای، دارای پروانه، مسئولیت پذیر و پاسخگو تماس بگیرید و با پرس و جو یا مراجعه به دفاتر باربری سعی کنید بهترین باربری را انتخاب نمایید.
خیلی مفید و جالب بود